Psiholog Ana Pantazescu

Psiholog Terapeut, competențe în Terapia Schemelor

Pot spune că sunt un om norocos pentru că fac ceea ce îmi place: ajut oamenii să devină ceea vor ei, îi ajut să se cunoască. Dar adevărul este că nu am fost un om norocos tot timpul.

În urmă cu câțiva ani, fiind absolventă și de Psihologie și de Drept, voiam să intru în Barou și să practic avocatură. Credeam că îmi doresc cu ardoare acest lucru. Însă uneori ceea ce trebuie să faci nu este același lucru cu ceea ce vrei să faci. La fel se petrecea și în cazul meu. Baroul era scopul pentru care mă chinuisem ani întregi să fac două facultăți în același timp. Alesesem Dreptul pentru că simțeam că trebuie, iar psihologia pentru că intră în categoria “măcar să fac ceva pentru mine”, negându-mi mie însămi faptul că studiam Psihologia pentru că îmi trebuia mie.

După un eveniment important din viață mea, am fost nevoită să stau la pat luni de zile din cauza unei probleme la picior. A fost o perioadă lungă care mi-a permis să analizez și să mă gândesc, să răstorn totul cu susul în jos. Și da, eram în depresie.

Cei dragi mie, din grijă pentru mine, au încercat să mă mobilizeze, să mă încurajeze să fac ceva, orice, dar tot ceea ce îmi propuneau nu suna bine pentru mine.

După 4 luni de imobilizare la pat, mi-am luat inima în dinți și, pentru prima dată, am făcut ceea ce trebuia pentru mine: mi-am continuat formarea ca psiholog. La scurt timp după aceea, am pus în cutii cărțile care m-ar fi pregătit pentru o viață care trebuie și le-am deschis pe cele pentru sufletul meu!

Astăzi sunt psihoterapeut, ofer alinare și facilitez dorința de auto-cunoaștere a tuturor persoanelor care își doresc acest lucru, așa cum și mie mi s-au oferit pe parcursul zecilor de ore de dezvoltare personală și terapie individuală.

Te aștept să te cunoști,

Ana Pantazescu psihoterapeut Profile Picture

Abilități

Suport emoțional 95%
Empatie 91%
Confidențialitate 100%

Pregătire Profesională

2018 Formare în Terapia Sistemică 
2016 Formare în Terapia Schemelor
        (în curs de Certificare Internațională)
2015 – 2018 Formare în Terapia Cognitiv – Comportamentală și Hipnoterapie
2010 – 2013 Licențiată în Psihologie
2008 – 2012 Licențiată în Drept

Certificări & Atestate

Ana Pantazescu este Psihoterapeut atestat

Colegiul Psihologilor din Romania
Terapia schemelor Schema therapy ISST Ana Pantazescu Psihoterapeut
AHPCC Ana Pantazescu Psihoterapeut
Terapia-familiei Ana Pantazescu Psihoterapeut

Sfaturi & Noutăți

Articole publicate de Ana Pantazescu în Reviste de Specialitate

Logo-Principal-Ana-Pantazescu

CABINET

Intrarea Grigore Alexandrescu nr 1,
Et 2, ap 3, Sector 1, Bucuresti 

CONTACT

+4 0745 042 389
(între 10:00-14:00)

anapantazescu@gmail.com

ORE DE LUCRU

L: Inchis
Ma, Mi, Vi:
11:00 – 19:00
J: 9:00 – 13:00 ONLINE